Början på hundgårdsbygget

Hej!

Idag har jag arbetat så det står härliga till. Först hjälpte jag mamma och pappa att packa ut alla saker från huset då flyttlasset gick idag. När det var klart började jag och en kompis att ta ner hundgården och packa allt på släpet. Vi körde en hel del saker till mitt nya boende exempelvis kojor, liggbord, nät, material till nätet att stå på och mycket mer. Är helt slut nu och ska snart gå och lägga mig, är en dag imorgon med!

Har nattat alla hundarna och de sover gott. Imorgon ska jag försöka köra med dem antingen på morgonen eller på kvällen, det behöver dem!

Ska lägga upp lite bilder på hur bygget går och hur det såg ut från början i slutet av helgen, men nu blir det sängen nästa!

(Annie och hennes valpar)


Ha det bra!

Semester =)

Hej!

Nu var det längesedan jag skrev sist och mycket har hänt. Jag har varit på en mini semester i stockholmsskärgård med Emil och Manni. Det blev mycket badande både för oss och Emil. Manni var inte alls förtjust i vattnet. Hon nöjde sig med att vara på stranden. Emil fick simma en del då det är bra för hans ben.

Sen har det bara varit jobb och flytt för hela slanten. Om en vecka har jag flyttat in i mitt hus "sommarstuga" och då ska även hundgårdarna vara på plats. Så det blir till att jobba hårt för att hinna. Men jag tror det kommer bli otroligt bra när det väl är färdigt och man bara kan börja njuta av läget och hundarna. Kommer bo i en stuga vid en å, ligger hur mysigt som helst.

Idag har vi flyttat mina sista saker till huset och imorgon kör mamma och pappa upp det första lasset till dalarna där de ska bosätta sig.

Nu ska vi spela spel med kusin och hennes sambo som är här och hälsar på. 

Emil håller koll på havet!

Manni tycker det är för varmt

Hade sån tur med vädret och temperaturen i vattnet, första gången på många år... =)


Ha det bra!

RSS 2.0