Träning

Hej!

Ikväll körde jag med hundarna, passade på att köra alla med kickbike, så det blev 4 spann. Körde 6 km med alla och det gick över förväntan. De är galna och håller en mycket hög hastighet hela rundan. Tre spann hade väldigt jämn tid medans ett gick lite saktare, men det berodde inte enbart på hundarna utan på en gubbe och hans bil som stod mitt på skogsvägen. Jag tänkte bara köra förbi men han stannade och började prata så där gick ju några minuter.

Hundarna ligger nu nöjda i sina hundgårdar, lagom trötta och mat i magen. Känns så härligt att de redan
är i så bra form. =)

Tänk när det blir vinter =) längtar dit, fast först får det gärna vara sådana underbara höstdagar som det var idag :)

Ha det bra!


Höst

Hej!

Återigen längesedan jag skrev. Ber om ursäkt för det men veckorna bara rinner iväg. Snart är det SM och vi laddar för fullt. Hundarna börjar komma i bra form och vädret tillåter körning vilken tid på dygnet som helst, då det är kallt hela dagarna, med undantag från förra veckan då det några dagar var över 18 grader varmt. Men annars har det varit helt okej. Konstigt nog har mina föräldrar motsatt problem då de har fått snö så att det inte går att köra.

Just nu är det fullspäckade dagar då jag har min slutpraktik i min utbidning. Kan inte fatta att jag är färdigutbildad förskollärare, blir klar till jul. =) Känns overkligt men samtidigt spännande. Har dock ett examensarbete framför mig som jag antar kommer bli rätt tufft. Men det är väl bara att bita ihop och kämpa på.

Här är en bild från förra julen. Ser rätt härligt ut va? =)


Ha det bra!

Njupeskär och Nipfjället =)

Hej!

Denna vecka har bestått av plugg, hundmys, hundkörning, hundtvättning och lite vandring till Nipfjället och Njupeskär. 
Här kommer lite bilder från veckan...

Mitt spann med alla mina 8 duktiga hundar. Var lite mörkt så blev inte så bra bild men det är bättre än inget!?

 

Vackra Njupeskär. Får aldrig nog av att gå dit. =)

 

Min nytvättade lilla tös...


Jag och mina "valpar" uppe på Nipfjället

Ha det gott!

Träning i full gång och mycket annat...

Hej!

Nu var det återigen längesen jag skrev. I skrivande stund sitter jag i mamma och pappas hus uppe i Drevdagen. Vi är här uppe denna veckan. Nästa vecka ska vi till Bjursås och ställa ut fyra hundar. I helgen hjälpte vi mamma och pappa att sätta panel på den tillbyggda delen av huset. Är skönt att vara här uppe, det är inte bara fint på vintern utan otroligt vackert på sommaren också.

Träningen med hundarna är i full gång och de börjar få mycket bra kondition. Om cirka en månad är det SM i barmark där jag ska ställa upp med två 2-spann. Ska bli kul, tror mycket på de hundarna jag ska tävla med. Den ena hunden som jag ska tävla med är hon som jag hämtade i början av juli. Hon är hur duktig som helst och tar kommandon fint. =)

Nu när jag är hos mamma och pappa passar jag på att köra alla mina 8 hundar i ett spann. Lite intressant att se vilken styrka allihopa tillsammans blir. Körde alla igår och de gick fantastiskt bra. =) När jag kör hemma kör jag två 4-spann med en fyrhjulig vagn. Lovar att ta lite bilder när vi kör imorgon, vore kanske lite kul och se?!

Här jobbas det på...=)

Emil passar på att sola i det fina vädret medan vi jobbar på...;)

Ha det bra!


RSS 2.0