Nytt år nya möjligheter, Nya Nordic Open

Hej!

Nu har det gått en månad sedan jag skrev någonting här. Det har varit en fullspäckad månad med skola, jobb, träning och tävling.

Har gjort det sista i skolan nu och lämnat in mitt examnesarbete. Så nu har jag inget att plugga på mer och det känns väldigt underligt. Jag väntar på att få examensarbetet godkänt och sen kan jag kalla mig förskollärare. Har jobbat en månad på det nya jobbet nu och trivs väldigt bra med det!

Hundarna mår inte så bra för tillfället de fick någonting efter tävlingen, så nu är det vila och återhämtning som gäller för dem. Kommer tyvärr inte kunna åka på Polarhundsmästerskapen nästa helg men satsar på SHAM-draget och SM i slutet av februari.

Var på tävling för två helger sedan på Nya Nordic Open. Blev en 5:e placering för oss där. Hundarna gjorde sitt bästa men det räckte inte riktigt till. Fick ta ut en hund redan andra dagen och körde med 5 st de två resterande dagarna då tävlingen var tre dagar. Nu vilar vi och hoppas på att de ska krya på sig så träningen kan påbörjas och laddningen för de nästkommande tävlingarna kan börja.

Min egen träning börjar det gå riktigt bra med. Har hittat träningspass som passar mig som jag går på några gånger i veckan. Så jag är laddad till tusen, hoppas bara hundarna är det snart med!

Ha det bra!


RSS 2.0